Kommende arrangementer

Høstgudstjeneste og kirkefrokost

Søndag den 23. september kl. 10.00 fejrer vi høstgudstjeneste i Måløv kirke. Kom og se en smukt høstpyntet kirke og oplev en stemningsfuld gudstjeneste, hvor vi skal synge nogle af de gode gamle høst- og efterårssalmer. Efter høstgudstjenesten bydes der på en let frokost i Sognegården, hvor der også vil være et spændende lotteri. Tilmelding til frokosten er senest onsdag den 19. september på 44 66 08 60 eller mpj@km.dk

Efterårsfest den 25. oktober

Traditionen tro indbyder Menighedsplejen i samarbejde med Menighedsrådet, til en hyggelig og fornøjelig efterårsfest torsdag den 25. oktober kl. 18.30. Aftenen starter som vi plejer, med servering af ost / pølse og rød/hvidvin, ligesom vi også igen i år byder på et lotteri.

Derefter bydes der – også som vi plejer - på festlig og musikalsk underholdning. Vi får i år besøg af den ukrainske musikgruppe Dyvohray, som vi også havde besøg af i 2013. De spiller som for 5 år siden traditionel folkemusik tilsat elementer af skæg og ballade, så smuk musik, dans og skuespil forenes i deres optræden. Der er kort sagt, lidt for enhver smag.

Billetter kan købes på kordegnekontoret fra den 10. oktober 2018 og koster 100 kr.

Fredslyset fra Betlehem kommer igen til Måløv

Onsdag den 13. december kl. 19 vil Fredslyset blive båret ind i Måløv Kirke i forbindelse med en stemningsfuld kort gudstjeneste, hvor tekster og salmer der handler om lys, advent og jul vil være i centrum. Efter gudstjenesten vil der være et hyggelige arrangement i sognegården, hvor vi vil synge de kendte julesange og servere kaffe og æbleskiver.

Fredslyset er kun tændt i kirken og i Sognegården denne aften. Ønsker man at tænde et lys eller lanterne med fredlysets flamme, så er det altså kun denne aften at det vil kunne lade sige gøre. Medbring selv lys eller lanterne eller køb et gravlys af Menighedsplejen.