Kommende arrangementer

                                              Sommeraftentur 

Torsdag den 27. juni indbyder vi til sommeraftentur, hvor vi denne gang besøger Diakonissestiftelsen.

Vi starter besøget med kaffe og kage, hvor vi får en fortælling om Diakonissestiftelsens historie og arbejdsområder. Derefter går vi rundt mellem de gamle historiske og stemningsmættede bygninger og ser blandt andet Emmauskirken, der i 2015 blev totalrenoveret og nu fremstår lys og indbydende og har fået et nyt kunstnerisk udtryk med skulpturer af billedhuggeren Lisbeth Nielsen. 

Vi ser også alterbrødsbageriet fra 1877, som er det eneste i Danmark. Vi hører om, hvordan bagningen af alterbrødet gennem tiden har udviklet sig fra i begyndelsen at blive produceret ved hjælp af håndkraft til i dag, hvor brødene bages i en fuldautomatisk maskine.

Vi vil også få et indtryk af det inspirerende og varierede levemiljø, som Diakonissestiftelsen er ved at udvikle sig til med unge studerende på uddannelsescentret, opførelse af seniorboliger, nyt hospice fra 2016 og faciliteter hvorfra der udgår sundhed, omsorg, pleje og frivillige aktiviteter.

Vi mødes kl. 18.45 ved Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg. Pris incl. kaffe og kage 50 kr. Tilmelding senest den 20. juni på 44 66 08 60 eller maaloev.sogn@km.dk

Deltagerantallet er begrænset til 25 pers. Har man brug for kørelejlighed kan dette meddeles ved tilmeldingen.