Kommende arrangementer

Høstgudstjeneste og kirkefrokost

Søndag den 15. september kl. 10.00 fejrer vi høstgudstjeneste i Måløv kirke. Kom og se en smukt høstpyntet kirke og oplev en stemningsfuld gudstjeneste, hvor vi skal synge nogle af de gode gamle høst- og efterårssalmer. Efter høstgudstjenesten bydes der på en let frokost i Sognegården, hvor der også vil være et spændende lotteri. Tilmelding til frokosten er senest onsdag den 11. september på 44 66 08 60 eller mpj@km.dk

Efterårsfest den 31. oktober

Traditionen tro indbyder Menighedsplejen i samarbejde med Menighedsrådet, til en hyggelig og fornøjelig efterårsfest torsdag den 31. oktober kl. 18.30. Aftenen starter som vi plejer, med servering af ost / pølse og rød/hvidvin, ligesom vi også igen i år byder på et lotteri.

Derefter bydes der – også som vi plejer - på festlig og musikalsk underholdning. Til dette års efterårsfest får vi fornøjelsen af Jazzorkestret Copenhagen Washboard Five.

Billetter kan købes på kordegnekontoret fra mandag den 14. oktober 2019 og koster 100 kr.

Julemarked i Sognegården

Søndag den 24. november kl. 11 – 15 indbyder Måløv Sogns Menighedspleje igen til et hyggeligt julemarked i Sognegården med salg af adventskranse, juledekorationer, kirkegårdspynt og andre juleting, samt nørklerier som strikkede strømper, huer og halstørklæder. Vi byder også på lykkehjul med flotte gevinster, 3 x lotterier med ligeså flotte gevinster og en hyggelig Café med lidt forskelligt til ganen, til meget rimelige priser. Hele overskuddet fra julemarkedet går til uddeling af julehjælp i Måløv Sogn.

Efterlysning

I julemarkedets bod med håndarbejde og juleting har vi brug for mange ting, så vi kan få et godt overskud til vores uddeling af julehjælp. Vi er på den baggrund meget interesserede i at modtage alle slags nye hæklede, strikkede og syede ting.  Vi vil også meget gerne modtage nisser og andre juleting.

Derfor efterlyser vi kreative folk i Måløv, som har lyst til at bidrage til vores julemarked.

Vi mødes i Nørklecafeen i Sognegården følgende mandage forud for julemarkedet: mandag den 4., 11. og 18. november kl. 13.00 – 16.00. Her er man velkommen til at aflevere de ting som man vil donere til julemarkedet. Vi byder på kaffe/te, kage, lidt snak og hygge og sammen får vi et overblik over det kommende julemarked.

Fredag den 22. november mødes vi kl. 9.30 også i Sognegården og her er man velkommen til at komme og give en hånd med, så vi kan få et flot og indbydende julemarked stablet på benene.

Vi har særligt brug for hjælp til at producere juledekorationer (vi sørger for ler, gran, pynt m.m.) og vi har brug for hjælp med at sætte boder op.  Alle er meget velkomne.

Fredslyset fra Betlehem kommer igen til Måløv

Torsdag den 12. december kl. 19 vil Fredslyset blive båret ind i Måløv Kirke i forbindelse med en stemningsfuld kort gudstjeneste, hvor tekster og salmer der handler om lys, advent og jul vil være i centrum. Efter gudstjenesten vil der være et hyggelige arrangement i sognegården, hvor vi vil synge  kendte julesange og servere kaffe og æbleskiver.

Fredslyset er kun tændt i kirken og i Sognegården denne aften. Ønsker man at tænde et lys eller lanterne med fredlysets flamme, så er det altså kun denne aften at det vil kunne lade sige gøre. Medbring selv lys eller lanterne eller køb et gravlys af Menighedsplejen.