Kommende arrangementer

Fredslyset fra Betlehem kommer igen til Måløv

Torsdag den 12. december kl. 19 vil Fredslyset blive båret ind i Måløv Kirke i forbindelse med en stemningsfuld kort gudstjeneste, hvor tekster og salmer der handler om lys, advent og jul vil være i centrum. Efter gudstjenesten vil der være et hyggelige arrangement i sognegården, hvor vi vil synge  kendte julesange og servere kaffe og æbleskiver.

Fredslyset er kun tændt i kirken og i Sognegården denne aften. Ønsker man at tænde et lys eller lanterne med fredlysets flamme, så er det altså kun denne aften at det vil kunne lade sige gøre. Medbring selv lys eller lanterne eller køb et gravlys af Menighedsplejen.

SÆT X I KALENDEREN 2020:

Søndag den 2. februar k. 17.00: Kyndelmissegudstjeneste i kirken med efterfølgende suppe og hygge i Sognegården.

Torsdag den 16. april kl. 19.00: Årsmøde i Menighedsplejen

Mandag den 4. maj kl. 19.00: Befrielsesgudstjeneste i kirken med efterfølgende foredrag med Per Stig Møller i Sognegården.

Torsdag den 28. maj: Sommeraftentur (Turen er endnu ikke planlagt)

Søndag den 20. september kl. 10.00: Høstgudstjeneste og frokost

Torsdag den 22. oktober kl. 18.30: Efterårsfest i Sognegården

Søndag den 22. november kl. 11.00 - 15.00: Julemarked i Sognegården