SORGGRUPPE FOR BØRN (fra 8 år) OG UNGE, DER HAR MISTET

Sorggruppe for børn og unge starter tirsdag den 22. oktober kl. 15.00 - 16.30 i Sognegården.

Kontakt Sognepræst Lisbeth Hannibal for yderligere information og for at aftale et indledende møde inden en eventuel start i sorggruppen.

Lisbeth Hannibal

Email: liha@km.dk

____________________________________________________________________________________

Ved Måløv Kirke har vi de sidste 5 år haft tilbud om sorggrupper for voksne, der har mistet en ægtefælle, et barn eller et andet nært familiemedlem.

Dette tilbud vil vi nu gerne udvide, så også børn og unge, der eksempelvis har mistet en forælder eller en søskende, kan komme i en sorggruppe og mødes med andre børn og unge, som også har mistet en person, der stod dem nær. Tilbuddet gælder for børn og unge, der har mistet for nylig eller for længere tid siden. Bemærk venligst, at tilbuddet gælder for børn fra 8 år.

I sorggruppen kan man få lov til at dele personlige erfaringer i det omfang, man har lyst til og er parat til. For de fleste er det ofte en lettelse at møde andre i samme situation som én selv, da det ofte er de samme tanker og følelser, som man går med. Det betyder, at man i sorggruppen kan komme til at opleve den forståelse, som man måske mangler fra venner og andre, fordi de ikke har oplevet det selv.

At deltage i en sorggruppe får ikke sorgen over at have mistet til at gå væk, men ved at dele sorgen med andre og mærke, at andre netop har de samme tanker og følelser som én selv, kan den blive en smule lettere at bære.

Sorggruppen vil foregå i Sognegården ved Måløv Kirke, Liljevangsvej 38A, 2760 Måløv. Det er gratis at deltage, og der er naturligvis tavshedspligt.