Sommer Kirke

Vi har desværre været nødsaget til, at aflyse sommerkirken i år pga. for få tilmeldte. Vi håber at kunne afholde sommerkirke igen i sommeren 2010.

Sommerkirke 2017 og 2018 var en stor succes. Derfor vil sommerkirken selvfølgelig også blive et tilbud i sommeren 2019 for børn i kommende 1. eller 2. klasser.

Sommerkirke er et tilbud til de skoleelever, som efter sommerferien skal i 1. eller 2. klasse. Det er fra mandag den 2. juli – torsdag den 5. juli kl. 9.00-15.00. Torsdagen bliver dog lidt længere, da vi slutter af med en gudstjeneste for børnene og deres familier.

Ideen med sommerkirken er at invitere børnene ind til 4 dage med aktiviteter, lege, kreative ting, bibelhistorier, lave gudstjeneste og have det smaddersjovt.

Det er ganske gratis at deltage i sommerkirken.  Det eneste man, skal medbringe, er en dejlig madpakke, vi sørger for lidt til formiddagen og eftermiddagen.

Elisabeth Jørgensen

Kirke- og kulturmedarbejder