Sommer Kirke

Sommerkirke 2017 og 2018 var en stor succes. Derfor vil sommerkirken selvfølgelig også blive et tilbud i sommeren 2019 for børn i kommende 1. eller 2. klasser.

Sommerkirke er et tilbud til de skoleelever, som efter sommerferien skal i 1. eller 2. klasse. Det er fra mandag den 2. juli – torsdag den 5. juli kl. 9.00-15.00. Torsdagen bliver dog lidt længere, da vi slutter af med en gudstjeneste for børnene og deres familier.

Ideen med sommerkirken er at invitere børnene ind til 4 dage med aktiviteter, lege, kreative ting, bibelhistorier, lave gudstjeneste og have det smaddersjovt.

Det er ganske gratis at deltage i sommerkirken.  Det eneste man, skal medbringe, er en dejlig madpakke, vi sørger for lidt til formiddagen og eftermiddagen.

Man tilmelder sig via Måløv Kirkes hjemmeside fra onsdag den 4. april. Der er plads til et begrænset antal børn, så det er først til mølle J. Hvis man har spørgsmål eller andet, er man meget velkommen til at kontakte mig.

Elisabeth Jørgensen

Kirke- og kulturmedarbejder