Sjælesorg.nu

Sjælesorg på nettet

Linket er lige nu desværre kun tilgængeligt, hvis man går på nettet via Google Chrome. Via Internet Explorer vil linket ikke åbne.

www.sjælesorg.nu

Om sjælesorg.nu

Sjælesorg.nu er folkekirkens tilbud om en fortrolig samtale gennem chat med en præst på nettet.

Sjælesorg betyder omsorg for sjælen. Sjælesorg er en gratis fortrolig samtale med en præst. (Man kan også altid henvende sig til sin lokale præst og bede om en samtale. Find en af Måløv Kirkes præster under kontakter.)

Men hvis du ikke har lyst til at sidde ansigt til ansigt med en præst, så kan du benytte dig af sjælesorg.nu.

Herinde kan du chatte over nettet med en præst om eksistentielle temaer, tab, sorg, mobning, kærlighed, om tvivl og tro. Eller om brud efter skilsmisse, ensomhed, præstations- og eksamensangst eller følelsen af ikke at være god nok eller svære personlige valg.

Sjælesorg er omsorg for sjælen, og det er en mulighed for at chatte med et andet menneske om lige præcis det, som du går og tumler med. Præsten er en erfaren samtalepartner, et medmenneske som lytter, trøster og tager dig alvorligt.

Du behøver ikke være medlem af folkekirken, kristen, eller tro på Gud for at tale med en præst.

Chatten på sjælesorg.nu er fortrolig. Både du og præst er anonyme. Præsten har tavshedspligt, det betyder at chatten  bliver mellem jer. Samtalen bliver slettet.

Åbningstider på chatten:Mandag - torsdag

Kl. 13.30 - 17.00 & kl. 19.00 - 22.30.

Tirsdage er chatten også åben 9.00 - 12.30