Fredagscafe

Mangler du også et sted, hvor voksne kan mødes og snakke om tro og tvivl, om kirken og verden i dag – hvilke udfordringer møder vi – hvem er vi egentlig i den moderne verden?

I Måløv Kirke vil vi gerne tilbyde en række fredagscafeer, hvor alle har mulighed for at mødes over lidt mad og snakke om emner som for eksempel tro og videnskab. Arrangementerne foregår i Sognegården.

Aftenen kommer til at se nogenlunde sådan ud: Vi starter kl. 18 med et kort oplæg, som inspiration til aftenens tema. Derefter hygger vi med mad og deler de første tanker. Over kaffen går vi i dybden med temaet – og samler op sammen, inden vi skilles kl. 21.

Vi har planlagt følgende datoer og emner:

FREDAGSCAFEEN HOLDER PAUSE UNDER OMBYGNINGEN AF SOGNEGÅRDEN. Vender tilbage i 2019.