Familiegudstjenester

Familiegudstjenester i Måløv Kirke

Familiegudstjenesterne i Måløv Kirke er børne- og familievenlige gudstjenester, hvor vi fortæller historier fra Biblen i børnehøjde og hvor vi i det hele taget forsøger at gøre gudstjenesterne rare for børn og deres forældre at komme til, ligesom de er lidt kortere end en almindelig højmesse.

Der er i Måløv Kirke tradition for familiegudstjenester på følgende søndage:

Fastelavns søndag ( eller en anden søndag der ikke falder i vinterferien eller en tirsdag i forbindelse med en Gud & pastagudstjeneste): Familiegudstjeneste kl. 10.00 hvor man meget gerne må komme udklædt. Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden og spiser frokost i sognegården.

Dåbsjubilæumsgudstjeneste: vi starter kl. 9.00 med dejlig morgenmad i Sognegården. Kl. 10.00 er der gudstjeneste i kirken som særligt er målrettet de børn der blev døbt i Måløv Kirke for 5 år siden. Men alle børn og voksne er naturligvis velkomne.

Find datoerne for familiegudstjenesterne her på hjemmesiden eller skriv til ej@maalovkirke.dk

Lisbeth Hannibal & Elisabeth Jørgensen